Programjainkat azért hoztuk létre, hogy általuk egy tudatosabb, felelősségteljesebb világban éljünk. A célunk, hogy higgy magadban, hidd el hogy hatással vagy a környezetedre, és higgy másokban is, hogy a változás elkezdődjön. 

Iskolai programok, eszközök

Diák workshopok

Ne maradj bámészkodó!

"Ha bántják az osztálytársamat a suliban vagy chat-en, az vajon rám tartozik? Vagy jobb, ha kimaradok ebből?" A csoportnyomás, a bámészkodó hatás az iskolában is jelen van, sőt...
workshop

Az elfogadás művészete

Mindannyian különbözünk, sőt, szeretnénk is különbözni. Ugyanakkor fontos a közösséghez, csoporthoz tartozásunk is, mert ez is az identitásunk része. De mi van akkor ha valaki valóban különbözik? Más a bőrszíne vagy más kultúrából jön? Vagy szimplán máshogy gondolkodik?
workshop

Legyél te is Eco-Hero

A klímaváltozás ténye vitathatatlan és mivel a jövőjük a tét, sok teenager  aggódik,  szorong is miatta, mert  tehetetlennek érzik magukat. A cselekvésnek azonban sok formája lehet, még akkor is, ha valaki nem az egyedüli döntéshozó a saját életében..... 
Workshop

Kooperáció - a siker közös kulcsa

Az egész életünket átszövi a kooperáció. Már gyerekkortól együtt kell működünk az iskolában, az edzésen vagy otthon, de mégis miért megy ez olyan nehezen néha? Hol vannak a csoportmunka buktatói? Milyen kompetenciák szükségesek ahhoz, hogy jobban tudjunk együttműködni?
workshop

Olvasd el Hős Iskola újságunk első számát!

A Hős Iskola programban résztvevő diákokkal és tanárokkal karöltve készítettük el az első Hős Iskola újságot, amely mesél az eddigi programokról, arról, hogy milyen élmény részt venni programjainkon, és hogy milyen további lehetőségek állnak Hős Iskoláink előtt.