Legyél te is Eco-Hero!

A klímaváltozás ténye vitathatatlan, és mivel a jövőjük a tét, sok teenager  aggódik,  szorong is miatta, mert  tehetetlennek érzik magukat. A cselekvésnek azonban sok formája lehet, még akkor is, ha valaki nem az egyedüli döntéshozó a saját életében. 

Az Eco-Hero  diákworkshopon a szorongásba, aggódásba ölt energiát fordítjuk át cselevő erővé, és a közönyt legyőzve ébresztjük fel a résztvevőkben a személyes felelősséget. Játékos gyakorlatok, beszélgetések során kerülünk egyre közelebb a természethez   és  járjuk körbe azokat a területeket,  amelyek ennek a korosztálynak adják meg a cselekvéshez szükséges erőt és kelléktárat is.

A workshop eredményeként mindenki saját, személyre szabott akciótervvel távozhat, amely segít abban, hogy a bolygónk még sok felnövekő generációnak otthont adhasson.   

A workshop hossza

általában 2x45 perc

A workshop típusa

Iskolai workshop, mely rugalmasan adaptáható kisebb csoportokra vagy akár egész osztályra is.

Kinek szól?

10-18 éves kor között, felsős és középiskolás diákoknak ajánljuk. A foglalkozást minden esetben megelőzi egy felkészítő beszélgetés az osztályfőnökkel.

Diák workshopjainkat Hős Iskola Programunkon belül tudod igényelni, de egyéni megkeresés alapján is szívesen tartunk  foglalkozásokat a te iskoládban is. Vedd fel velünk a kapcsolatot!