Holnap Hősei társasjáték

Mindenkiből lehet hétköznapi hős. Mi ebben nem csak hiszünk, de tudjuk is, szociálpszichológiai kutatások bizonyítják. A Holnap Hősei társasjáték célja az, hogy a játékot követően már máshogy gondolkozzunk és cselekedjünk, hogy ha helyzet van, akkor mi is hétköznapi hősök legyünk.

Miért pont társasjáték?

A társasjátékunk egy olyan eszköz, amely abban segít, hogy a fiatalok, diákok játékosan, szórakoztató módon ismerkedjenek meg a “hétköznapi hősiesség” fogalmával. A pedagógusoknak, iskolai szakembereknek pedig kapaszkodó, hogy egyszerűen és közérthetően beszélgethessen társadalmi kérdésekről a diákjaival, amin keresztül változást érhet el a fiatalok viselkedésében.  

Miről szól a játék? 

Miért maradunk bámészkodók, ha váratlanul sokan leszünk egy helyzetben? Miért nem teszünk másokért, olykor magunkért sem? Milyen gondolatok, járító mehanizmusok dolgoznak bennünk? A HOLNAP HŐSEI társasjátékban ezekre a kérdésekre adunk választ és javaslunk megoldásokat. 

Kiknek ajánljuk? 

Pedagógusoknak, gyerekeknek/fiataloknak, szülőknek, tenni és tanulni vágyó felnőtteknek. Azoknak, akik szeretnének tudatosabban működni  és egy cselekvőbb, elfogadóbb társadalomért tenni! 

Egy kis extra: 

A játék egyszerre kooperatív és kompetitív is, épp ezért lesz igazán izgalmas. Játszhatjuk bármikor,  amikor egy rövid és szórakoztató játékra vágyunk (a játék rövid verziója: 20 perc), de használhatjuk  érzékenyítés és a rejtett mechanizmusaink tudatosítása céljából is (a játék hosszú verziója: 70-90 perc).

A játékról már angol nyelvű összefoglalót is olvashatsz a Playwise oldalán!

Ha érdekel a Társasjátékunk, vedd fel velünk a kapcsolatot!