Eco Hero

Bár rengetegen aggódnak, szoronganak a klímaváltozás miatt, sokan mégis tehetetlennek érzik magukat. Vajon jogos ez a érzés? Valóban csak a nagyvállalatok és a politikusok felelőssége, hogy biztosítsák az élhető jövőt az felnövekvő generációk számára, vagy nekünk is dolgunk van ezzel?

Tényleg tehetetlenek vagyunk, vagy csak a bennünk lévő korlátok gátolnak meg minket a cselekvésben? Vajon ez is egyfajta bámészkodás?

Az Eco Hero tréningünkön ezekre a kérdésekre keressük a választ, és ébresztünk rá téged az egyéni felelősségedre. A válaszokon felül megadjuk számodra cselekvéshez szükséges erőt és kelléktárat is.

A tréning hossza

6 óra

A tréning típusa

offline

Kinek szól

diákoknak, fiatal felnőtteknek, pedagógusoknak, és bárkinek, aki szorong a klímakatasztófától, vagy cselekedni szeretne, de nem tudja hogyan és mit tegyen

A tréningen elsajátítható tudás: 

A tréningünkön tudatosítjuk, hogy miért fontos a számunka klímaváltozás elleni cselekvés, és mik azok a tényezők, amik eddig meggátoltak minket ebben. Segítünk hogy a passzívan szorongó állapotból egy aktív, cselekvő energiát teremts, és hogy felismerd az egyéni jelentőségedet ebben a globális problémában. Végigvesszük, hogy személy szerint neked milyen lehetőségeid vannak a cselekvésre, és hogy mekkora pozitív hatást gyakorolhatsz a szűkebb és tágabb környezetedre, valamint hogy hogyan tudod ezt a cselekvő energiát átadni másoknak. 

Jelenleg nincs induló tréningünk. Ha szeretnél időben értesülni programjainkról kövess minket facebookon és iratkozz fel hírlevelünkre.