Jár az ötös!

ingyenes coaching lehetőség pedagógusoknak

Pedagógus vagy, és úgy érzed, nem hallgatnak meg?  Szükséged lenne egy kis támogatásra?  Jól jönne egy másik nézőpont, hogy onnan is ránézz a helyzetedre?  Mi meghallunk és segítünk.

A Hősök Tere Alapítványnál mi abban hiszünk, hogy a pedagógusok munkája, példamutatása nagy hatással van a felnövekvő generáció pozitív szemléletének és felelős hozzáállásának alakulására. Fontos a tárgyi tudás, ugyanakkor az is fontos, hogy a gyerekeink bízzanak magukban, erőfeszítéseket tegyenek a céljaik elérése érdekében, odafigyeljenek másokra, és
segítsenek, amikor arra van szükség. 
Mi a Hősök Terével elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a tanárok önbecsülése és társadalmi megbecsülése növekedjen. Bár fizetésemelést vagy oktatási reformot nem ígérhetünk, de segíthetünk, hogy választ kapj a belső kérdéseidre, és újra megtaláld a belső hajtóerőt, amely a tanári pályára hozott.

Ezért kínálunk most nektek, tanároknak ötalkalmas ingyenes egyéni vagy csoportos coaching lehetőséget a Flow Alapítvány szakembereivel közösen.

Mert neked is Jár az ötös, neked is jár a megbecsülés!
Mi az a coaching?

Ne gondolj semmi bonyolultra! Egy beszélgetés-sorozatról van szó, ahol nem tanácsokkal látunk el, nem mondjuk meg, mit csinálj és hogyan csináld, hanem abban támogatunk, hogy megtaláld a saját megoldásaidat. Segítünk, hogy újra rátalálj arra, ami elindított ezen a pályán, és ami miatt még mindig érdemes ott maradnod. 
Célunk, hogy a lelki terheiden csökkentsünk, és lehetőséget adjunk arra, hogy átkeretezd a hétköznapjaidat. Képes legyél észrevenni a munkádba fektetett erőfeszítés és tudás értékét, hogy tudatosítsd magadban az erőforrásaidat, és tudj összpontosítani a saját lehetőségeidre.

Hogyan működik az ajánlatunk?

Olvasd át a szakemberek (coachok, pszichológusok,
mentálhigiénés szakemberek) bemutatkozását, majd jelentkezz a számodra szimpatikus segítőhöz. Ezután már ti egyeztettek (személyes vagy online) időpontot, és kezdődhet is a beszélgetés!  Választhatsz egyéni coachingot, ahol a coach figyelme csak rád irányul, de ha inkább csoportban beszélgetnél, arra is van lehetőséged. Ebben az esetben a kollégáiddal együtt beszélhetitek meg a jelenlegi helyzetet, és a coach támogatásával dolgozhattok a megoldásokon.

A programot a Hősök Tere Alapítvány, a Flow Alapítvány és az International Coaching Federation szakemberei biztosítják.
Ha önkéntes coachként csatlakoznál a programhoz, kérjük, írj a dora.koch-zuberecz@hosoktere.org email címre!

Hosok_Tere_2020_logo_attetszo (1)

Ugye jó érzés látni a diákod arcát, amikor ötöst kap?  Neked is Jár az ötös!

Mi már beírtuk a naplóba.
Most rajtad a sor: jelentkezz, és írd be az első coachingod időpontját a naptáradba!

Hanuska Marianna

Helyszín: Budapest, 6. kerület
Egyéni coaching

Munkám során a hozzám forduló kliensek valósághoz való sikeres alkalmazkodásának erősítésével, élethelyzetükhöz, személyiségükhöz, egyéni sajátosságaikhoz igazodó, tiszteleten és partnerségen alapuló professzionális kísérésével foglalkozom. A coaching szolgáltatás széles eszköztárával, egyénre szabott szakértői támogatást nyújtok azoknak az ügyfeleknek, akik az adott céljukhoz kapcsolódó helyzetekben, rövid időn belül szeretnék megtalálni a saját legjobb megoldásukat.

Minden szabad időpont megtelt.

Lapu Klára

Helyszín: online
Egyéni vagy csoportos coaching

Nemzetközi minősítésű megoldásfókuszú coach és teamcoach vagyok. Kb. 20 éve foglalkozom egyénekkel, csoportokkal, coachinggal, szervezetfejlesztéssel. Change management változáskezelési folyamattanácsadóként, Wingwave stresszkezelési coachként igyekszem hozzájárulni az ügyfeleim fejlődéséhez, személyes jóllétéhez. Eredeti végzettségem tanár, dolgoztam általános iskolában. Szakterületem: stresszkezelés, személyes előrelépés, nehéz helyzetek és kapcsolatok kezelése, kiégés megelőzése, saját motiváció felélesztése, önérvényesítés, játszmák felismerése. Teljes szívvel támogatom a tanári társadalom mozgalmát, bízva abban, hogy jobb idők jönnek.

Minden szabad időpont megtelt.

Bokor Marianna

Helyszín: online vagy Budapest 4., 14., 16. kerület, nyilvános vagy szabadtéri helyszín
Egyéni coaching

Közgazdászként végeztem és több mint 15 évig dolgoztam vezetőként pénzügyi-gazdasági területen. 2016 óta tanulom és gyakorlom a coach szakmát. Többféle módszertant ötvözök, az ügyfélhez és az adott helyzethez igazodva. A coaching lehetőséget ad számomra, hogy saját fejlődésem elősegítése mellett másokat is támogassak. És ez nem csak lehetőség, hanem felelősség is egyben!

Minden szabad időpont megtelt.

Szamosi Rita

Helyszín: online
Egyéni coaching

Szemléletemben és fejlesztői tevékenységem során ötvözöm nemzetközi tapasztalatomat, sportolói múltamat, különböző szervezeti kultúra ismereteit és emberközpontú hozzáállásomat. Szakemberként egy elfogadó, ítélkezésmentes, biztonságos környezet megteremtésén dolgozom, ahol az egyén nyíltan és őszintén tudja képességeit kamatoztatni, elakadásaiban előrelépni. Hiszek a partner és bizalmi alapú kapcsolatokban, és abban, hogy megfelelő elköteleződés esetén mindenki képes a változásra, fejlődésre. Személyes érintettségem is van, mert a férjem már több, mint 15 éve a tanári pályán tevékenykedik ennek minden szépségével és nehézségével együtt.

Minden szabad időpont megtelt.

Lukács Adrienn

Helyszín: online vagy Budapest, 13. kerület
Egyéni coaching

Támogatlak, hogy optimális személyes határokat alakíts ki, leszámolj a halogatással, hatékonyabban kezeld a változásokat, bátran megmutasd és képviseld Önmagad. Vallom, hogy a fejlődésed kulcsa az önismeretben, az Önmagaddal kialakított kapcsolat minőségében van. Coachként célom, hogy segítselek Téged ennek a kapcsolatnak tudatos fejlesztésében, a saját működésed megismerésében, hogy rátalálj arra a belső egyensúlyra, ami stabil támaszod lehet a személyes életedben, a kapcsolódásaid működtetésében és a céljaid megvalósításában is.

Minden szabad időpont megtelt.

Molnár Judit

Helyszín: online vagy Budapesten
Egyéni vagy csoportos coaching

Közgazdász végzettséggel, a kommunikációs szakmából váltottam szervezetfejlesztő, coach és tréner irányba kb. 10 évvel ezelőtt, ezen kívül egészséges felnőtteknek vezetek önismereti csoportokat. Egyéni és csoportos coachingban is tapasztalt vagyok, a Gestalt áll hozzám legközelebb, de dramatikus módszereket is használok. Tanárokkal még nem dolgoztam, óvodavezetőkkel, óvodapedagógusokkal igen. Abban tudok segíteni, ami az adott tanár számára nehézség, vagy elakadás, a coaching szakmai-etikai normáin kívül nem tudnék más általános érvényű HOGYAN-t mondani.

Minden szabad időpont megtelt.

Mezei László

Helyszín: online vagy Székesfehérvár
Egyéni coaching

Miután több mint 10 évet töltöttem a tanári pályán, 15 éve dolgozom coachként és trénerként. Főleg az üzleti szférából származnak az ügyfeleim, de foglalkozok magán személyekkel is akiknek, többek között, stresszkezelés, időmenedzsment, döntéshozatal, munka-magánélet egyensúly, wellbeing témakörökben segítek.

Zalai Szilvia

Helyszín: online vagy Budapest, 13. kerület
Egyéni coaching

Közgazdász vagyok, Projektmenedzser és Coach. 3 diplomával a hátam mögött még mindig lelkesedem a tanulásért. Szeretek fejlődni, ami legtöbbször felemelő érzés, néha viszont ugyancsak fájdalmas. 10+ éve fejlesztem magam tudatosan, így találtam rá a Coachingra, ami igazi “szerelemmé” vált. Coaching alkalmaimon kiemelten fontosnak tartom, hogy partnerként, felnőtt kommunikációval haladjunk a kliensek számára legjobb megoldás felé, figyelve az ügyfél pszichológiai szükségletére. Ha többet szeretnél tudni rólam keresd fel a szilviazalai.com weboldalt.

Minden szabad időpont megtelt.

Mánássy Ildikó

Helyszín: online vagy Budapest, 11. kerület
Egyéni vagy csoportos coaching

10 éve foglalkozom vezetői és munkatársi fejlesztéssel, segítek embereknek megismerni magukat, a működésüket, megérteni saját hajtóerejüket, motivációjukat, feltárni erősségeiket és fejlesztendő területeiket. Ezt teszem a tapasztalataim átadásával, az ügyfél figyelmes meghallgatásával, ítélet mentességemmel és pozitív hitemmel. Hiszek abban, hogy a hitünkkel az embereket is erősíteni tudjuk abban, hogy képesek elérni azt, amit célul tűztek ki maguknak. Munkám során fontos nekem a partnerség, elfogadás és az őszinteség. Figyelmemmel, tudásommal, külső szemléletmódot behozva tudok segíteni az embereknek abban, hogy jobban megértsék magukat és az életüket, környezetüket.

Minden szabad időpont megtelt.

Bártfai Edit

Helyszín: online
Egyéni coaching

Az elmúlt 15 évben iskolák tucatjaival és tanárok százaival kerültem kapcsolatba projektvezetőként, trénerként és coachként. Segítőként az a célom, hogy támogassam klienseimet saját értékviláguk és motivációik felismerésében és követésében, identitásuk és belső egyensúlyuk megerősítésében. Fontosnak tartom azoknak a készségeknek a fejlesztését, amelyek az önismeret bázisán biztosítják a kihívásokra reagáló rugalmas alkalmazkodás, reziliens magatartási minták kialakítását, követését.

Minden szabad időpont megtelt.

Szabó Imola Éva

Helyszín: online vagy Budapest, 18. kerület
Egyéni coaching

Embereket támogató szakemberként és négy gyermekes anyaként mélyen hiszek az oktatás fontosságában, és ennek részeként abban is, hogy a tanárok jólléte kiemelt jelentőségű a jövőnk szempontjából. EMCC EIA Senior Practitioner akkreditált coachként egyéni és team coachingot is vállalok. Gestalt terápiában képződőként gyakorlatomat várhatóan 2023 szeptemberében kezdem meg. Hitem szerint mindenkiben ott van a lehetőség, hogy elakadásait, kihívásait maga megoldja, mégis külső támogatással, egy másik nézőponttal, egy elfogadó közegben ez sokkal könnyebbé és komfortosabbá válhat.

Minden szabad időpont megtelt.

Szalay Csaba

Helyszín: online vagy Budapest
Egyéni és csoportos coaching

A coaching módszertanait használom, figyelek, kérdezek, megértek, visszajelzek. Az első beszélgetés során tisztázzuk, mi az a terület, ami az ügyfélszámára kulcsfontosságú, amiben a váltás, változtatás alapvetően átalakíthatja a világát. Ezt követően alakítom ki a számára hatékony, konkrét módszertant.

Minden szabad időpont megtelt.

Horváth Enikő

Helyszín: online vagy Szeged
Egyéni vagy csoportos coaching

Coachként, pszichológusként és öt gyermekes anyukaként szívesen támogatom a pedagógusokat is, akik most különösen nehéz helyzetben vannak. A humanisztikus, személyközpontú pszichológia módszertana áll hozzám legközelebb, amely szerint mindig az egyénre fókuszálva dolgozunk együtt, mozgósítjuk az erőforrásait, és támogatjuk abban, hogy saját tempójában, saját megoldásait megtalálva tudjon fejlődni.

Minden szabad időpont megtelt.

Simon Erika

Helyszín: online
Egyéni coaching

Egyéni, csoport és team coaching formában is dolgozom. Vezetőfejlesztésel foglalkozom coachként és trénerként egyaránt, emellett magam is pedagógus vagyok, 25 éves középiskolai tapasztalattal. Jelenleg vállalkozóként működöm, félállásban tanítok is. Ismerem a pedagógusok helyzetét, szívügyem, hogy segítsek.

Minden szabad időpont megtelt.

Generál Péter

Helyszín: online vagy Budapest
Egyéni vagy csoportos coaching

Professzionális coachként dolgozom, ugyanakkor önismereti pszichodráma csoportokat is tartok. Sokféle módszertanban képződtem, de legfőbb eszközöm a mély együttérzés és elfogadás. Hiszek abban, hogy mindenkinek vannak kilátástalannak megélt helyzetei, amikből segítséggel könnyebb kilátni, kijönni.

Minden szabad időpont megtelt.

Mosonyi-Künszler Kata

Helyszín: online vagy Budapesten
Egyéni coaching

Mosonyi-Künszler Kata vagyok, tréner és coach. Integratív coaching technikákat tanultam, vagyis több módszertant (pl.: EMK, NLP, Megoldásfókusz, Gestalt elemek) ötvözök a folyamatokban, az ügyfél igényeihez igazodva. A coaching legnagyobb erejét abban látom, hogy az ülés alatt az ügyfél által rajzolt célon kísérem őt végig, kizárólagos, értő figyelemmel. Mivel nagy hitem van az oktatás erejében - hiszen egy egészséges lelkű társadalmat alapozhat meg - és a jelen eseményeket elborzadva figyelem, így megtisztelő lenne egy pedagógust coaching folyamatban kísérni.

Minden szabad időpont megtelt.

Draskóczi Katalin

Helyszín: online vagy Budapesten
Egyéni vagy csoportos coaching

Igazi pedagógus családban nőttem fel: szüleim, nagybátyám és nővérem is tanár. Jómagam is többször dolgoztam coaching folyamat keretében is tanárokkal: a Covid időszaka alatt többször vezettem csoportos folyamatot pedagógusok számára online formában, ahol az egyéni elakadásokat, nehézségeket, kihívásokat a csoport támogató erejével és közös bölcsességével tartottuk meg és mozdítottuk konstruktív irányba. Hiszek az egyének, csoportok, szervezetek egymásra hatásában, a coaching erejében. Idén januártól a Nemzetközi Coachszövetség Magyar Tagozatának Jószolgálati Igazgatójaként is azon dolgozom, hogy az értékteremtő civil szervezetek számára is minél inkább elérhető legyen a professzionális coaching támogatás.

Minden szabad időpont megtelt.

Sütöri Ágnes

Helyszín: online vagy Budapest 14. kerület
Egyéni vagy csoportos coaching

15 éve dolgozom coach-ként. Többnyire abban segítek a coaching-ügyfelemnek, hogy megtalálja, mit akar, és amit akar, azt meg is tudja valósítani. Ha ehhez az kell, hogy túljusson érzelmi elakadásokon, akkor abban is támogatom. A módszer főként beszélgetés - én hallgatok, reflektálok, kérdezek, összefoglalok, visszatükrözök, esetleg megosztok saját tapasztalatokat. Ha a coacholt szívesen veszi, akkor az ülés közben rajzolok, és a rajzot a végén elviheti magával. Tanárként kezdtem a pályámat, 13 évig tanítottam általános iskolákban vidéken és Budapesten.

Minden szabad időpont megtelt.

Papp Péter Pepe

Helyszín: online
Egyéni coaching

Tanácsadó vagyok, négy felnőtt gyerek és egy unoka segítője (nagy)apaként, 30 éve coach, vezettem több vállalatot, és a 90-es években 8 évig iskolafenntartóként alternatív pedagógiai módszertanú általános iskolát. A kivitelezhető alternatívák számának növelésével, magyarul segítek végiggondolni, hogy mit lehet még tenni. Ehhez segítek meglátni, esetenként hozok, más, új nézőpontokat, amelyeken keresztül a jelen helyzetek új kimeneteleket is kaphatnak. Beszélgetünk, visszajelzek.

Minden szabad időpont megtelt.

Bodó Zsuzsanna

Helyszín: online
Egyéni vagy csoportos coaching

Multinacionális cégeknél építettem a karrierem pénzügyi területen 21 évig, ebből közel 17 évig vezetői pozíciókban. Bő egy éve pályát váltottam, azóta coachként, trénerként, HR adatelemzőként dolgozom. Az így megszerzett tapasztalataimra támaszkodva szeretnék támogatást nyújtani. Magam is oktattam egyetemi keretek között 6 évet, férjem is oktató, az ő és lányom jövője kapcsán a társadalmi szempontok mellett személyes érintettségem is erősíti tenni vágyásom.

Minden szabad időpont megtelt.

Pallai Katalin

Helyszín: online
Egyéni coaching

Független tanácsadó, tréner és coachként dolgozom. Fő témám az etika és integritás: hogyan lehet etikusan élni, embereket vezetni, nehéz helyzetekben vállahatóan dönteni és közösségekben és szervezetekben etikát és integritást fejleszteni. Coaching során személy fókuszú, érték-orientált, rendszerszamléletű módszerekkel dolgozom. Honlapom: www.pallai.hu/hu

Minden szabad időpont megtelt.

Szeghő Borbála

Helyszín: online vagy Budapest V. kerület
Egyéni coaching

Coach, drámapedagógus, szervezetfejlesztő vagyok. 2000 óta tanítok (2008 óta drámapedagógusként is), és 2012 óta dolgozom coachként. Dolgozom kamaszokkal és felnőttekekel is helyzetek feldolgozásán, új lehetőségek kidolgozásán. Fő területek: útkeresés, stresszkezelés, asszertiv kommunikáció, konfliktuskezelés, veszteségek feldolgozása.

Minden szabad időpont megtelt.

Konkoly-Clamba Mariann

Helyszín: online vagy Budapest, Törökbálint, Budaörs
Egyéni coaching

Alapvetően a kérdezés és az empátia erejében hiszek. Abban, hogy a valós támogatást sokszor nem egy külső személytől érkező tanácsok, megoldási ötletek, javaslatok adják, hanem az, ha a nehézségeikre, problémáikra egy kísérővel (coachcsal) magunk találjuk meg válaszainkat. Ezen kívül konfliktusos helyzetekben mediációval is szívesen segíteném a tanárokat. Illetve szívesen vezetek problémafeltáró, megoldáskereső workshopokat is részükre.

Minden szabad időpont megtelt.

Sáfár Judit

Helyszín: online vagy Budapest, 12. kerület
Egyéni coaching

6 évig (2022 november) dolgoztam Budapesten Pedagógiai Szakszolgálatnál pedagógus státuszban pszichológusként. Egyéni folyamatban tudom vállalni pedagógusok kísérését, krízisintervenciót, szupportjukat (CBT és rogersi módszerekkel).

Minden szabad időpont megtelt.

Miskó Diana

Helyszín: online vagy Budapest, XIV. ker
Egyéni vagy csoportos coaching

Miskó Diana vagyok, pszichológus, pszichodráma-vezető. Egyéni valamint csoportos coachként és szervezetfejlesztőként dolgozom a Flow-nál és külsős oktatóként dolgozom több egyetemen. Fontos számomra a pozitív, megerősítő megközelítés, ami nagyon tudja támogatni az egyént a saját erőforrásainak, önbizalmának, kreativitásának és pszichológiai ellenállóképességének újra felfedezésében egy megtartó légkörben - egyéni és csoportos coachingban egyaránt. Az a küldetésem, hogy mindenki megtalálja magában a "napsütést", legyen újra energiája és a félelmek helyett az álmok vezessék. Nagyon várom, hogy ezekhez legalább egy kicsit hozzátehessek.

Minden szabad időpont megtelt.

Mócher Veronika

Helyszín: online, Budapest 14. kerület
Egyéni coaching

25 éve vagyok tréner, tanácsadó, 20 éve dolgozom coach-ként, 10 éve tanítok business coaching-ot, végzettségem HR-es. Megoldásfókuszú és skill-coaching-gal tudok segíteni. 3 alkalmas, egyéni coaching keretén belül.

Minden szabad időpont megtelt.

Magura Ildikó

Helyszín: online
Egyéni coaching

Személyközpontú módszertannal dolgozom, hiszek a fejlődésben, támogatásban. A feladatunk segítő szakemberként olyan környezetet teremteni, ahol könnyebb a változás, fejlődés. Hiszek abban is, hogy "karnyújtásnyi körben felelősek vagyunk a világért", így szívesen állok olyan ügyek mellé, ahol segíteni tudok.

Minden szabad időpont megtelt.

Kurtán Klára

Helyszín: online
Egyéni és csoportos coaching

Coach, karrier-tanácsadó vagyok. Sokféle módszerrel dolgozom, elsősorban az erősségek kihasználával, lehetőségek feltárásával és konfliktus kezeléssel foglalkozom. Jelen esetben a stressz, nyomás, és külső negatív hatások kivédésében tudnék segíteni.

Minden szabad időpont megtelt.

Weinhardt Renáta

Helyszín: online
Egyéni és csoportos coaching

Weinhardt Reni vagyok, alap végzettségemet tekintve angol bölcsész tanár. Több mint 10 éve dolgozom vállalati és egészségügyi közegben szervezetfejlesztőként, trénerként, egyéni és team coachként. Cselekvésorientált, megoldásfókuszú megközelítésben dolgozom. Trénerként főként vezetőfejlesztéssel, asszentivitással, konfliktuskezeléssel illetve az egyéni jóllét témájával foglalkozom. Önkéntesként a PAF Alapítvánnyal dolgozom, ami az emberibb egészségügy támogatásával foglalkozik. A PAF Alapítvánnyal az egészségügyi intézmények mellett néhány iskolába is elvittük szervezetfejlesztő, támogató programunkat. Az egészségügy mellett szívügyem az oktatás támogatása, 3 gyermekem mellett minden nehezét érzem a mai magyar oktatási helyzetnek.

Minden szabad időpont megtelt.

dr. Kovács Edina

Helyszín: online vagy Debrecen
Egyéni és csoportos coaching

Érzelmi fókuszú módszerekkel dolgozom, első és örök szerelmem a pszichodráma, egyéni folyamatokban is szeretem a drmatikus megközelítést, illetve a kretivitás mozgóstására gyakran használom az OH kártyát (egyéniben és csoportban is). A rövididejű támogató folyamatban most hasznos lehet az erőforrások feltárása, amiben szívesen segítek.

Minden szabad időpont megtelt.

Kováts Iringó

Helyszín: online
Egyéni coaching

A támogató beszélgetéseken az "itt és most"-tal foglalkozunk, az egyéni támogatási igények szerint haladunk: az aktuális problémákra és nehéz helyzetekre nézünk rá, érzésekkel dolgozunk, alternatív megoldásokat keresünk.

Minden szabad időpont megtelt.

Jakobsen Petra

Helyszín: online
Egyéni coaching

Már a Közgazdaságtudományi Egyetemen is tanultam pszichológiát, de ezt a tudást 2008-tól folyamatosan bővítettem akkreditált coach képzésekkel: Business Coach Akadémia, Gestalt Coaching Center, Action Learning Team Coach és a Gordon TA-nál tranzakció analízis képesítéssel. 27 évnyi HR szakmai, ezen belül 23 évnyi HR felsővezetői tapasztalattal rendelkezem nagyvállalatoknál, melynek során saját csapatom vezetése mellett gyakran kellett közép- és felsővezetőket mentorálni, coacholni. 2010 óta dolgozom gyakorló felsővezetői és pro-bono coachként. Emellett az oktatás, gyermekek nevelése kiemelt érdeklődési területem, én magam is tanítottam nyelvet óvodában, foglalkoztam gyerekekkel többször a Bátor Táborban, illetve 2 saját gyermekem fejlődését és tanárait is nyomon követtem (most 18 és 20 évesek). Coacholtam már tanárt és tanintézmény vezetőt is több alkalommal (Kós Károly általános iskola; Budapest School - utóbbiban többször is). Gyermekeim az AKG-ba járn(t)ak.

Minden szabad időpont megtelt.

Svékus Márton

Helyszín: online vagy Budapest 14. kerület
Csoportos coaching

Szervezetfejlesztőként, trénerként és team coachként, megoldásfókuszú coachinggal és gestalt módszertannal dolgozom.

Minden szabad időpont megtelt.

Endrődy Eszter

Helyszín: online vagy Budapest
Egyéni és csoportos coaching

Mikor szerveztél találkozót önmagaddal utoljára? A Cross-coaching alapítójaként azt vallom, hogy akkor vagyok harmóniában önmagammal, ha lelki, testi és a gondolati síkon egyszerre vagyok hiteles. A Cross-coaching folyamata alatt 1-1 órát magadra figyelve tölthetsz el! Tisztázhatod a karrier és üzleti témákkal kapcsolatos ötleteidet és érzéseidet. Illetve a célod megvalósításához szükséges lépéseket és döntéseket pszichés biztonságban gondolhatod át. Coachként hiszem, hogy Te, saját magad ismered a legjobban a saját helyzeted. Én rádfigyeléssel és a megoldás irányát kijelölő eszközökkel támogatlak abban, hogy felelőséggel tudj dönteni a karriered következő lépéseivel kapcsolatban.

Minden szabad időpont megtelt.

Girisha Andrea Steigler

Helyszín: online vagy Budapest VI. kerület
Egyéni és csoportos coaching

Trauma- és gyász specialistaként 20 éves nemzetközi tapasztalattal abban nyújtok támogatást, hogy minél több nő és férfi tabuk, szégyenérzet és önbizalomhiány nélkül, felszabadultan a kreatív, teremtő energiájának aktivizálásával bőségben és boldogságban ÉLJEN. Egyedi-holisztikus megközelítéssel mély és életre szóló változásokat segítek előidézni a hozzám érkezőknél a személyes és online, egyéni és csoportos coaching programjaim során.

Minden szabad időpont megtelt.

Sütöri Judit

Helyszín: online vagy Budapest XIV. kerület
Egyéni és csoportos coaching

Azzal dolgozom, ami van, ha coachingra van szükség, abban a keretben, ha szupervízióra, akkor abban. Az elmúlt több mint harminc évben többféle módszertanban lettem jártas, ezeket integráltan használom, de valójában nem a módszereket tartom fontosnak, hanem az embert, akivel éppen együtt vagyok.

Minden szabad időpont megtelt.

Dohán Antónia

Helyszín: online vagy Budapest, XIV. ker
Egyéni coaching

Pszichológusként, trénerként dolgozom, és mindig minden érdekel, ami emberség, élhetőség, fenntarthatóság. Azt gondolom, hogy több jó megoldás létezik egy problémára és mindenkinek azt kell megtalálni, ami a sajátja, ebben tudok segíteni a coaching és pszichológiai eszköztárát ötvözve.

Minden szabad időpont megtelt.

Koch-Zuberecz Dóra

Helyszín: online, Tata, Tatabánya, Budapest V. kerület
Egyéni vagy csoportos coaching

Szeretem, ha jól érzik magukat az emberek a mindennapjaikban. Coachként és 3 iskolás gyermek anyukájaként is fontos nekem, hogy a tanárok is jól érezzék magukat. Amivel én ehhez hozzá tudok járulni, az az, hogy meghallgatlak úgy, hogy közben tényleg rád figyelek. Kérdezek úgy, hogy a válasz is fontos. Ha van kedved, mutatok képeket, kártyákat, mert szeretek kreatív eszközökkel dolgozni, és nagyon sokat kérdezni. Egyéni és csoportos formában is várlak, válaszd ki, ami hozzád közelebb áll.

Minden szabad időpont megtelt.

Paskuj Iván

Helyszín: online vagy Budapest 14. kerület
Egyéni vagy csoportos coaching

Holisztikus szemlélettel 92 óta dolgozom a szervezetfejelsztő szakmában. Egyéni coachingok során a Tranzakció Anilízis, Solution Focus és a Provokatív módszertanok használom leginkább. Környezetemben sok pedagógus van, így valamennyire rálátok bizonyos sajátosságokra..

Minden szabad időpont megtelt.

Kispesta Zsuzsa

Helyszín: online
Egyéni coaching

Pszichológus diplomámat az ELTE BTK pszichológia szakán, klinikai szakpszichológus oklevelemet a Semmelweis Egyetemen szereztem. Több egyéni és csoportos terápiás módszerben képződtem. Több mint 20 évet dolgoztam Nevelési Tanácsadóban, ahol gyerekekkel/fiatalokkal és szüleikkel foglalkoztam, valamint több éve folytatok magánrendelést, illetve tartok coachingot közép és felsővezetők számára. Úgy gondolom, hogy az öt alkalmas segítő beszélgetés/kapcsolat megnyithatja az utat a saját erőforrások hatékonyabb kiaknázása felé, segít abban, hogy új nézőpontok és megoldási lehetőségek kerülhessenek elő.

Minden szabad időpont megtelt.

Nagy Mária

Helyszín: online vagy Eger
Egyéni és csoportos coaching

Senior szervezetfejlesztő vagyok, kétévtizedes felsővezetői, fejlesztői gyakorlati tapasztalattal különböző gazdasági ágazatokban; a fejlesztési folyamatokban személyre szabottan többféle módszertant használok, ami a coacheet aktuálisan meghívja, támogatja, pl. ADV személyiség profil, TA, NLP, Gestalt, PCM stb.; a klasszikus coaching alapokon a tudatosság és felelősség növelésén, validáláson túl, igény szerint szervezeti, vezetői, elméleti témákban a speciális fejlesztés, edukáció is része a folyamataimnak.

Minden szabad időpont megtelt.

Koronczai Rita

Helyszín: online
Egyéni coaching

Koronczai Rita vagyok, elsősorban vállalkozókat támogató coach. Hiszem, hogy az életet csak szívvel-lélekkel érdemes élni, és hogy mindaz, amit a vállalkozásunkban, vállalásunkban teszünk akkor tud egyre magasabb szinten megnyilvánulni, ha mi magunk is egyre magasabb szintre emeljük a tudatosságunkat és a személyiségünket.

Minden szabad időpont megtelt.

Vajda Ágnes

Helyszín: online
Egyéni coaching

Megoldásfókuszú coaching módszertannal dolgozom vezetőkkel, nemzetközi oktatási szakemberekkel, pedagógusokkal, kiemelkedően tehetséges fiatalokkal. Pedagógus családból, nyelvtanári diplomával és tanítási tapasztalattal érkeztem a munkaerő piacra, majd több mint 20 évet dolgoztam nemzetközi oktatási és ösztöndíj-alapítványoknál tanulmányi tanácsadói, programmenedzseri és ügyvezető igazgatói szerepkörökben. Ezekből a tapasztalatokból merítve professzionális coachként egyik fő küldetésem, hogy a pedagógusok szakmai és személyes útját és jóllétét segítsem - értékek mentén, pozitív hozzáállással, egyéni megoldásokat kialakítva.

Minden szabad időpont megtelt.

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!