Jár az ötös!

ingyenes coaching lehetőség pedagógusoknak

Pedagógus vagy, és úgy érzed, nem hallgatnak meg?  Szükséged lenne egy kis támogatásra?  Jól jönne egy másik nézőpont, hogy onnan is ránézz a helyzetedre?  Mi meghallunk és segítünk.

A Hősök Tere Alapítványnál mi abban hiszünk, hogy a pedagógusok munkája, példamutatása nagy hatással van a felnövekvő generáció pozitív szemléletének és felelős hozzáállásának alakulására. Fontos a tárgyi tudás, ugyanakkor az is fontos, hogy a gyerekeink bízzanak magukban, erőfeszítéseket tegyenek a céljaik elérése érdekében, odafigyeljenek másokra, és
segítsenek, amikor arra van szükség. 
Mi a Hősök Terével elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a tanárok önbecsülése és társadalmi megbecsülése növekedjen. Bár fizetésemelést vagy oktatási reformot nem ígérhetünk, de segíthetünk, hogy választ kapj a belső kérdéseidre, és újra megtaláld a belső hajtóerőt, amely a tanári pályára hozott.

Ezért kínálunk most nektek, tanároknak ötalkalmas ingyenes egyéni vagy csoportos coaching lehetőséget a Flow Alapítvány szakembereivel közösen.

Mert neked is Jár az ötös, neked is jár a megbecsülés!
Mi az a coaching?

Ne gondolj semmi bonyolultra! Egy beszélgetés-sorozatról van szó, ahol nem tanácsokkal látunk el, nem mondjuk meg, mit csinálj és hogyan csináld, hanem abban támogatunk, hogy megtaláld a saját megoldásaidat. Segítünk, hogy újra rátalálj arra, ami elindított ezen a pályán, és ami miatt még mindig érdemes ott maradnod. 
Célunk, hogy a lelki terheiden csökkentsünk, és lehetőséget adjunk arra, hogy átkeretezd a hétköznapjaidat. Képes legyél észrevenni a munkádba fektetett erőfeszítés és tudás értékét, hogy tudatosítsd magadban az erőforrásaidat, és tudj összpontosítani a saját lehetőségeidre.

Hogyan működik az ajánlatunk?

Olvasd át a szakemberek (coachok, pszichológusok,
mentálhigiénés szakemberek) bemutatkozását, majd jelentkezz a számodra szimpatikus segítőhöz. Ezután már ti egyeztettek (személyes vagy online) időpontot, és kezdődhet is a beszélgetés!  Választhatsz egyéni coachingot, ahol a coach figyelme csak rád irányul, de ha inkább csoportban beszélgetnél, arra is van lehetőséged. Ebben az esetben a kollégáiddal együtt beszélhetitek meg a jelenlegi helyzetet, és a coach támogatásával dolgozhattok a megoldásokon.

A programot a Hősök Tere Alapítvány és a Flow Alapítvány szakemberei biztosítják.
Ha önkéntes coachként csatlakoznál a programhoz, kérjük, írj a dora.koch-zuberecz@hosoktere.org email címre!

Hosok_Tere_2020_logo_attetszo (1)

Ugye jó érzés látni a diákod arcát, amikor ötöst kap?  Neked is Jár az ötös!

Mi már beírtuk a naplóba.
Most rajtad a sor: jelentkezz, és írd be az első coachingod időpontját a naptáradba!

Koronczai Rita

Helyszín: online
Egyéni coaching

Koronczai Rita vagyok, elsősorban vállalkozókat támogató coach. Hiszem, hogy az életet csak szívvel-lélekkel érdemes élni, és hogy mindaz, amit a vállalkozásunkban, vállalásunkban teszünk akkor tud egyre magasabb szinten megnyilvánulni, ha mi magunk is egyre magasabb szintre emeljük a tudatosságunkat és a személyiségünket.

Minden szabad időpont megtelt.

Sütöri Ágnes

Helyszín: online vagy Budapest 14. kerület
Egyéni vagy csoportos coaching

15 éve dolgozom coach-ként. Többnyire abban segítek a coaching-ügyfelemnek, hogy megtalálja, mit akar, és amit akar, azt meg is tudja valósítani. Ha ehhez az kell, hogy túljusson érzelmi elakadásokon, akkor abban is támogatom. A módszer főként beszélgetés - én hallgatok, reflektálok, kérdezek, összefoglalok, visszatükrözök, esetleg megosztok saját tapasztalatokat. Ha a coacholt szívesen veszi, akkor az ülés közben rajzolok, és a rajzot a végén elviheti magával. Tanárként kezdtem a pályámat, 13 évig tanítottam általános iskolákban vidéken és Budapesten.

Szabó Imola Éva

Helyszín: online vagy Budapest, 18. kerület
Egyéni coaching

EMCC EIA Senior Practitioner akkreditált coach vagyok, egyéni és team coachingot is vállalok. Jelenleg a Gestalt terapeuta képzés második évfolyamára járok, a terápiás gyakorlatomat várhatóan 2023 szerptemberében kezdem meg. Elsősorban coachinggal támogatnék szívesen tanárokat, szükség esetén tapasztalattal rendelkezem tréningtartásban (például konfliktuskezelés, asszertív kommunikáció).

Bártfai Edit

Helyszín: online
Egyéni coaching

Az elmúlt 15 évben iskolák tucatjaival és tanárok százaival kerültem kapcsolatba projektvezetőként, trénerként és coachként. Segítőként az a célom, hogy támogassam klienseimet saját értékviláguk és motivációik felismerésében és követésében, identitásuk és belső egyensúlyuk megerősítésében. Fontosnak tartom azoknak a készségeknek a fejlesztését, amelyek az önismeret bázisán biztosítják a kihívásokra reagáló rugalmas alkalmazkodás, reziliens magatartási minták kialakítását, követését.

Horváth Enikő

Helyszín: online vagy Szeged
Egyéni vagy csoportos coaching

Coachként, pszichológusként és öt gyermekes anyukaként szívesen támogatom a pedagógusokat is, akik most különösen nehéz helyzetben vannak. A humanisztikus, személyközpontú pszichológia módszertana áll hozzám legközelebb, amely szerint mindig az egyénre fókuszálva dolgozunk együtt, mozgósítjuk az erőforrásait, és támogatjuk abban, hogy saját tempójában, saját megoldásait megtalálva tudjon fejlődni.

Minden szabad időpont megtelt.

Szalay Csaba

Helyszín: online vagy Budapest
Egyéni és csoportos coaching

A coaching módszertanait használom, figyelek, kérdezek, megértek, visszajelzek. Az első beszélgetés során tisztázzuk, mi az a terület, ami az ügyfélszámára kulcsfontosságú, amiben a váltás, változtatás alapvetően átalakíthatja a világát. Ezt követően alakítom ki a számára hatékony, konkrét módszertant.

Nagy Mária

Helyszín: online vagy Eger
Egyéni és csoportos coaching

Senior szervezetfejlesztő vagyok, kétévtizedes felsővezetői, fejlesztői gyakorlati tapasztalattal különböző gazdasági ágazatokban; a fejlesztési folyamatokban személyre szabottan többféle módszertant használok, ami a coacheet aktuálisan meghívja, támogatja, pl. ADV személyiség profil, TA, NLP, Gestalt, PCM stb.; a klasszikus coaching alapokon a tudatosság és felelősség növelésén, validáláson túl, igény szerint szervezeti, vezetői, elméleti témákban a speciális fejlesztés, edukáció is része a folyamataimnak.

Minden szabad időpont megtelt.

Simon Erika

Helyszín: online vagy Debrecen
Egyéni és csoportos coaching

Egyéni, csoport és team coaching formában is dolgozom. Vezetőfejlesztésel foglalkozom coachként és trénerként egyaránt, emellett magam is pedagógus vagyok, 25 éves középiskolai tapasztalattal. Jelenleg vállalkozóként működöm, félállásban tanítok is. Ismerem a pedagógusok helyzetét, szívügyem, hogy segítsek.

Minden szabad időpont megtelt.

Papp Péter Pepe

Helyszín: online
Egyéni coaching

Tanácsadó vagyok, négy felnőtt gyerek és egy unoka segítője (nagy)apaként, 30 éve coach, vezettem több vállalatot, és a 90-es években 8 évig iskolafenntartóként alternatív pedagógiai módszertanú általános iskolát. A kivitelezhető alternatívák számának növelésével, magyarul segítek végiggondolni, hogy mit lehet még tenni. Ehhez segítek meglátni, esetenként hozok, más, új nézőpontokat, amelyeken keresztül a jelen helyzetek új kimeneteleket is kaphatnak. Beszélgetünk, visszajelzek.

Minden szabad időpont megtelt.

Bodó Zsuzsanna

Helyszín: online
Egyéni vagy csoportos coaching

Multinacionális cégeknél építettem a karrierem pénzügyi területen 21 évig, ebből közel 17 évig vezetői pozíciókban. Bő egy éve pályát váltottam, azóta coachként, trénerként, HR adatelemzőként dolgozom. Az így megszerzett tapasztalataimra támaszkodva szeretnék támogatást nyújtani. Magam is oktattam egyetemi keretek között 6 évet, férjem is oktató, az ő és lányom jövője kapcsán a társadalmi szempontok mellett személyes érintettségem is erősíti tenni vágyásom.

Minden szabad időpont megtelt.

Pallai Katalin

Helyszín: online
Egyéni coaching

Független tanácsadó, tréner és coachként dolgozom. Fő témám az etika és integritás: hogyan lehet etikusan élni, embereket vezetni, nehéz helyzetekben vállahatóan dönteni és közösségekben és szervezetekben etikát és integritást fejleszteni. Coaching során személy fókuszú, érték-orientált, rendszerszamléletű módszerekkel dolgozom. Honlapom: www.pallai.hu/hu

Minden szabad időpont megtelt.

Szeghő Borbála

Helyszín: online vagy Budapest V. kerület
Egyéni coaching

Coach, drámapedagógus, szervezetfejlesztő vagyok. 2000 óta tanítok (2008 óta drámapedagógusként is), és 2012 óta dolgozom coachként. Dolgozom kamaszokkal és felnőttekekel is helyzetek feldolgozásán, új lehetőségek kidolgozásán. Fő területek: útkeresés, stresszkezelés, asszertiv kommunikáció, konfliktuskezelés, veszteségek feldolgozása.

Minden szabad időpont megtelt.

Konkoly-Clamba Mariann

Helyszín: online vagy Budapest, Törökbálint, Budaörs
Egyéni coaching

Alapvetően a kérdezés és az empátia erejében hiszek. Abban, hogy a valós támogatást sokszor nem egy külső személytől érkező tanácsok, megoldási ötletek, javaslatok adják, hanem az, ha a nehézségeikre, problémáikra egy kísérővel (coachcsal) magunk találjuk meg válaszainkat. Ezen kívül konfliktusos helyzetekben mediációval is szívesen segíteném a tanárokat. Illetve szívesen vezetek problémafeltáró, megoldáskereső workshopokat is részükre.

Minden szabad időpont megtelt.

Sáfár Judit

Helyszín: online vagy Budapest, 12. kerület
Egyéni coaching

6 évig (2022 november) dolgoztam Budapesten Pedagógiai Szakszolgálatnál pedagógus státuszban pszichológusként. Egyéni folyamatban tudom vállalni pedagógusok kísérését, krízisintervenciót, szupportjukat (CBT és rogersi módszerekkel).

Minden szabad időpont megtelt.

Miskó Diana

Helyszín: online vagy Budapest, XIV. ker
Egyéni vagy csoportos coaching

Miskó Diana vagyok, pszichológus, pszichodráma-vezető. Egyéni valamint csoportos coachként és szervezetfejlesztőként dolgozom a Flow-nál és külsős oktatóként dolgozom több egyetemen. Fontos számomra a pozitív, megerősítő megközelítés, ami nagyon tudja támogatni az egyént a saját erőforrásainak, önbizalmának, kreativitásának és pszichológiai ellenállóképességének újra felfedezésében egy megtartó légkörben - egyéni és csoportos coachingban egyaránt. Az a küldetésem, hogy mindenki megtalálja magában a "napsütést", legyen újra energiája és a félelmek helyett az álmok vezessék. Nagyon várom, hogy ezekhez legalább egy kicsit hozzátehessek.

Minden szabad időpont megtelt.

Mócher Veronika

Helyszín: online, Budapest 14. kerület
Egyéni coaching

25 éve vagyok tréner, tanácsadó, 20 éve dolgozom coach-ként, 10 éve tanítok business coaching-ot, végzettségem HR-es. Megoldásfókuszú és skill-coaching-gal tudok segíteni. 3 alkalmas, egyéni coaching keretén belül.

Minden szabad időpont megtelt.

Magura Ildikó

Helyszín: online
Egyéni coaching

Személyközpontú módszertannal dolgozom, hiszek a fejlődésben, támogatásban. A feladatunk segítő szakemberként olyan környezetet teremteni, ahol könnyebb a változás, fejlődés. Hiszek abban is, hogy "karnyújtásnyi körben felelősek vagyunk a világért", így szívesen állok olyan ügyek mellé, ahol segíteni tudok.

Minden szabad időpont megtelt.

Kurtán Klára

Helyszín: online
Egyéni és csoportos coaching

Coach, karrier-tanácsadó vagyok. Sokféle módszerrel dolgozom, elsősorban az erősségek kihasználával, lehetőségek feltárásával és konfliktus kezeléssel foglalkozom. Jelen esetben a stressz, nyomás, és külső negatív hatások kivédésében tudnék segíteni.

Minden szabad időpont megtelt.

Weinhardt Renáta

Helyszín: online
Egyéni és csoportos coaching

Weinhardt Reni vagyok, alap végzettségemet tekintve angol bölcsész tanár. Több mint 10 éve dolgozom vállalati és egészségügyi közegben szervezetfejlesztőként, trénerként, egyéni és team coachként. Cselekvésorientált, megoldásfókuszú megközelítésben dolgozom. Trénerként főként vezetőfejlesztéssel, asszentivitással, konfliktuskezeléssel illetve az egyéni jóllét témájával foglalkozom. Önkéntesként a PAF Alapítvánnyal dolgozom, ami az emberibb egészségügy támogatásával foglalkozik. A PAF Alapítvánnyal az egészségügyi intézmények mellett néhány iskolába is elvittük szervezetfejlesztő, támogató programunkat. Az egészségügy mellett szívügyem az oktatás támogatása, 3 gyermekem mellett minden nehezét érzem a mai magyar oktatási helyzetnek.

Minden szabad időpont megtelt.

dr. Kovács Edina

Helyszín: online vagy Debrecen
Egyéni és csoportos coaching

Érzelmi fókuszú módszerekkel dolgozom, első és örök szerelmem a pszichodráma, egyéni folyamatokban is szeretem a drmatikus megközelítést, illetve a kretivitás mozgóstására gyakran használom az OH kártyát (egyéniben és csoportban is). A rövididejű támogató folyamatban most hasznos lehet az erőforrások feltárása, amiben szívesen segítek.

Minden szabad időpont megtelt.

Kováts Iringó

Helyszín: online
Egyéni coaching

A támogató beszélgetéseken az "itt és most"-tal foglalkozunk, az egyéni támogatási igények szerint haladunk: az aktuális problémákra és nehéz helyzetekre nézünk rá, érzésekkel dolgozunk, alternatív megoldásokat keresünk.

Minden szabad időpont megtelt.

Jakobsen Petra

Helyszín: online
Egyéni coaching

Már a Közgazdaságtudományi Egyetemen is tanultam pszichológiát, de ezt a tudást 2008-tól folyamatosan bővítettem akkreditált coach képzésekkel: Business Coach Akadémia, Gestalt Coaching Center, Action Learning Team Coach és a Gordon TA-nál tranzakció analízis képesítéssel. 27 évnyi HR szakmai, ezen belül 23 évnyi HR felsővezetői tapasztalattal rendelkezem nagyvállalatoknál, melynek során saját csapatom vezetése mellett gyakran kellett közép- és felsővezetőket mentorálni, coacholni. 2010 óta dolgozom gyakorló felsővezetői és pro-bono coachként. Emellett az oktatás, gyermekek nevelése kiemelt érdeklődési területem, én magam is tanítottam nyelvet óvodában, foglalkoztam gyerekekkel többször a Bátor Táborban, illetve 2 saját gyermekem fejlődését és tanárait is nyomon követtem (most 18 és 20 évesek). Coacholtam már tanárt és tanintézmény vezetőt is több alkalommal (Kós Károly általános iskola; Budapest School - utóbbiban többször is). Gyermekeim az AKG-ba járn(t)ak.

Minden szabad időpont megtelt.

Svékus Márton

Helyszín: online vagy Budapest 14. kerület
Csoportos coaching

Szervezetfejlesztőként, trénerként és team coachként, megoldásfókuszú coachinggal és gestalt módszertannal dolgozom.

Minden szabad időpont megtelt.

Endrődy Eszter

Helyszín: online vagy Budapest
Egyéni és csoportos coaching

Mikor szerveztél találkozót önmagaddal utoljára? A Cross-coaching alapítójaként azt vallom, hogy akkor vagyok harmóniában önmagammal, ha lelki, testi és a gondolati síkon egyszerre vagyok hiteles. A Cross-coaching folyamata alatt 1-1 órát magadra figyelve tölthetsz el! Tisztázhatod a karrier és üzleti témákkal kapcsolatos ötleteidet és érzéseidet. Illetve a célod megvalósításához szükséges lépéseket és döntéseket pszichés biztonságban gondolhatod át. Coachként hiszem, hogy Te, saját magad ismered a legjobban a saját helyzeted. Én rádfigyeléssel és a megoldás irányát kijelölő eszközökkel támogatlak abban, hogy felelőséggel tudj dönteni a karriered következő lépéseivel kapcsolatban.

Minden szabad időpont megtelt.

Girisha Andrea Steigler

Helyszín: online vagy Budapest VI. kerület
Egyéni és csoportos coaching

Trauma- és gyász specialistaként 20 éves nemzetközi tapasztalattal abban nyújtok támogatást, hogy minél több nő és férfi tabuk, szégyenérzet és önbizalomhiány nélkül, felszabadultan a kreatív, teremtő energiájának aktivizálásával bőségben és boldogságban ÉLJEN. Egyedi-holisztikus megközelítéssel mély és életre szóló változásokat segítek előidézni a hozzám érkezőknél a személyes és online, egyéni és csoportos coaching programjaim során.

Minden szabad időpont megtelt.

Sütöri Judit

Helyszín: online vagy Budapest XIV. kerület
Egyéni és csoportos coaching

Azzal dolgozom, ami van, ha coachingra van szükség, abban a keretben, ha szupervízióra, akkor abban. Az elmúlt több mint harminc évben többféle módszertanban lettem jártas, ezeket integráltan használom, de valójában nem a módszereket tartom fontosnak, hanem az embert, akivel éppen együtt vagyok.

Minden szabad időpont megtelt.

Dohán Antónia

Helyszín: online vagy Budapest, XIV. ker
Egyéni coaching

Pszichológusként, trénerként dolgozom, és mindig minden érdekel, ami emberség, élhetőség, fenntarthatóság. Azt gondolom, hogy több jó megoldás létezik egy problémára és mindenkinek azt kell megtalálni, ami a sajátja, ebben tudok segíteni a coaching és pszichológiai eszköztárát ötvözve.

Minden szabad időpont megtelt.

Koch-Zuberecz Dóra

Helyszín: online, Tata, Tatabánya, Budapest V. kerület
Egyéni vagy csoportos coaching

Szeretem, ha jól érzik magukat az emberek a mindennapjaikban. Coachként és 3 iskolás gyermek anyukájaként is fontos nekem, hogy a tanárok is jól érezzék magukat. Amivel én ehhez hozzá tudok járulni, az az, hogy meghallgatlak úgy, hogy közben tényleg rád figyelek. Kérdezek úgy, hogy a válasz is fontos. Ha van kedved, mutatok képeket, kártyákat, mert szeretek kreatív eszközökkel dolgozni, és nagyon sokat kérdezni. Egyéni és csoportos formában is várlak, válaszd ki, ami hozzád közelebb áll.

Minden szabad időpont megtelt.

Paskuj Iván

Helyszín: online vagy Budapest 14. kerület
Egyéni vagy csoportos coaching

Holisztikus szemlélettel 92 óta dolgozom a szervezetfejelsztő szakmában. Egyéni coachingok során a Tranzakció Anilízis, Solution Focus és a Provokatív módszertanok használom leginkább. Környezetemben sok pedagógus van, így valamennyire rálátok bizonyos sajátosságokra..

Minden szabad időpont megtelt.

Kispesta Zsuzsa

Helyszín: online
Egyéni coaching

Pszichológus diplomámat az ELTE BTK pszichológia szakán, klinikai szakpszichológus oklevelemet a Semmelweis Egyetemen szereztem. Több egyéni és csoportos terápiás módszerben képződtem. Több mint 20 évet dolgoztam Nevelési Tanácsadóban, ahol gyerekekkel/fiatalokkal és szüleikkel foglalkoztam, valamint több éve folytatok magánrendelést, illetve tartok coachingot közép és felsővezetők számára. Úgy gondolom, hogy az öt alkalmas segítő beszélgetés/kapcsolat megnyithatja az utat a saját erőforrások hatékonyabb kiaknázása felé, segít abban, hogy új nézőpontok és megoldási lehetőségek kerülhessenek elő.

Minden szabad időpont megtelt.

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sütöri Ágnes

"*" a kötelező mezőket jelöli

Egyéni vagy csoportos coachingra jelentkezel?*

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Szabó Imola Éva

"*" a kötelező mezőket jelöli

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Bártfai Edit

"*" a kötelező mezőket jelöli

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Szalay Csaba

"*" a kötelező mezőket jelöli

Egyéni vagy csoportos coachingra jelentkezel?*

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi formot, és a választott coach néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A jelentkezéssel elfogadod Adatkezelési nyilatkozatunkat.

Sajnos ennél a coachnál már nincs elérhető időpont. Kérlek, válassz másik szakembert!