Szeretnél egy olyan táborban részt venni, amitől valóban több leszel? Aminek az élményeit öt nap után is magaddal tudod vinni és segíthetsz vele másokat is? Gyere a Hős Táborba!  

A Hős Táborban központi téma lesz a kooperáció, a segítségnyújtás és a fejlődés, “Hősök Terésen” sok játékkal és beszélgetéssel színesítve az együtt töltött időt. Ezek mellett érinteni fogjuk a klímaszorongás és a környezetvédelem kérdéseit is. Ha ez a téma még nem érintett meg akkor gyere azért, ha pedig aktívan figyelsz a bolygóra, akkor gyere azért! 

Tábor időpontja: 2023. július 3-7. 9.00-16.00
A program előtt és után 8.00-9.00 és 16.00-17.00 óra között felügyeletet biztosítunk.

Korosztály: 13-17 év

Tábor helyszíne: Budapest, Pesthidegkúti Waldorf Iskola

Tábor díja: 65.000 Ft/fő, amely tartalmazza a programok költségét, tízórait, ebédet és uzsonnát.  

Táborvezetők: a Hősök Tere Alapítvány trénerei: Fejes-Martinez Kriszta, Koch-Zuberecz Dóri és Prohászka Szandi 

Kérdés esetén keresd Szandit bizalommal: szandra.prohaszka@hosoktere.org

Jelentkezni a gombra kattintva a google formon keresztül tudsz!

Jelentkezési határidő: Június 16.

 

Ha nem működik a gomb: www.bit.ly/from_hostabor

Mi is pontosan ez a tábor?

A Hősök Tere Alapítvány nyári táborának fő célja – az egész tanévben működő Hős Iskola programmal összhangban – hogy nyáron is lehetőséget nyújtsunk a változásra nyitott gyerekek és fiatalok számára egy olyan programra, amelyben a élménypedagógia eszközeinek segítségével átadjuk azt a tudást nekik, amivel képesek együttműködni és egymásért felelősséget vállalva, kreatívan alkalmazkodni a változásokhoz.

A tábor ideje alatt a táborozók megismerkedhetnek azokkal a bennük is működő rejtett mechanizmusokkal, amelyek egy-egy szituációban tudatalatt akadályozzák, hogy az értékrendjük szerint cselekedjenek. A tábor folyamán tudatosítjuk, és megmutatjuk hogyan lehet meghaladni ezeket működéseket, így a táborozó gyerekek saját élményeken keresztül megtanulják és megélik, hogyan lehetnek ők is hétköznapi hősök.

Túl költséges a tábor? Jelentkezz támogatott helyekre!

Táborunkban szeretnénk olyanoknak is lehetőséget biztosítani a részvételre, akik csak nehezen tudják megoldani a táborral járó költségek megfizetését. Így 5 főnek kedvezményes 25.000 Ft-os árú helyeket biztosítunk. Amennyiben szeretnél élni a lehetőséggel rövid indoklással együtt jelezd ezt jelentkezési formunkban. Minden támogatott helyre jelentkezőnek vissza fogunk jelezni, hogy tudjuk-e számára biztosítani a helyet.

A Hősök Tere Alapítványról

A Hősök Tere Alapítvány missziója, hogy elérjék: társadalmi norma legyen az együttérzés, az összefogás és az, hogy az emberek merjenek  kiállni és tenni másokért. Szociálpszichológiai kutatásokon alapuló képzéseiken oktatásban dolgozó szakemberek, diákok és szülők számára nyújtanak sajátélményű, gyakorlati tudást. Munkájuk során több mint 50 000 diákot értek el eddig, több mint 2500 pedagógust képeztek az eddig megtartott  300 tréningük keretében.