Hősök Tere Élményaukció - online közvetítés

Várunk a Hősök Tere Alapítvány Élményaukciójának élő, online közvetítésén!

Időpont: 2023. szeptember 21., csütörtök, 19:00-tól
(az aukció 19:30-kor kezdődik)
Helyszín: online, a Virág Judit Galéria élő aukciós weboldalán
 

A Hősök Tere Alapítvány missziója, hogy elérjük: társadalmi norma legyen az együttérzés, az összefogás és az, hogy az emberek mernek kiállni és tenni másokért a mindennapokban.

Kutatásokkal alátámasztott, élményalapú programokat nyújtunk oktatásban dolgozó szakemberek, diákok és szülők számára, amelyek által az emberek érzékenyebbé válnak a helyzetek felismerésére, megtanulják, hogyan hozzák ki magukból a lehető legtöbbet, és hogyan építkezzenek kudarcaikból.

Mert hiszünk abban, hogy

az vagy, amit teszel!

VJG_HTA_3
Ezen az aukción olyan különleges gasztronómiai, kulturális és tudományos élményekre tehetsz szert, amelyek máskor, másnak nem elérhetőek –
ráadásul a licitálással egy nyitottabb, együttérzőbb társadalom létrejöttéhez is hozzájárulsz!

Az online árverést élőben közvetítjük, így Neked is lehetőséged lesz licitálni.

Ehhez kérjük, hogy regisztrálj minél előbb a Virág Judit Galéria honlapján a lenti gombra kattintva, a jobb oldali oszlopban add meg személyes adataidat, email címedet, jelszavadat. A sikeres regisztrációról emailben kapsz megerősítést (ez néha a spam mappába kerül, érdemes ott is megnézni).

Az aukció menete


Az aukció napján, szeptember 21-én, csütörtökön 19:00-től élőben közvetítjük Élményaukciónkat.
A licitálás 19:30-kor kezdődik.

A licitáláshoz kattints a lenti ÉLŐ AUKCIÓ gombra, ahol megjelenik az online aukciós felület, majd a jobb felső sarokban lévő Bejelentkezés gombra kattintva jelentkezz be a korábban megadott regisztrációs adataiddal.

 

Segítség az online licitáláshoz: 

  • Az online aukciós felület az aukció sorrendjében mutatja az egyes tételek fotóját, a tétel aktuális árát, és a következő licitlépcsőt. 
  • A kiválasztott tétel alatt elhelyezett Licitálás gombra kattintva tudsz ajánlatot tenni.
  • Látni fogod az aukciós jutalékkal felszorzott fizetendő összeget is.
  • Abban az esetben, ha Te adtad a legmagasabb ajánlatot, a rendszer zöld gombbal jelzi, hogy Tiéd a nyertes licit. Azonban abban a pillanatban, ha túllicitálnak, a rendszer piros gombbal jelez. Ekkor lehetőséged van a további licitre.
  • A tétel leütése előtt a rendszer még egy utolsó, csöngetés formájában hallható figyelmeztetést fog küldeni.
  • A képernyő baloldalán nyomon követheted a licitek alakulását, azaz, hogy a további licitek a teremből, vagy online formában érkeznek-e. A képernyő jobb oldalán pedig az árverés vezetőjét fogod látni.
 
További információt és segítséget ezen az oldalon találsz, de ha bármi kérdésed van, keress minket a fanni.tujner@hosoktere.org címen.