Misinszki Adrienn a Hősök Tere Alapítvány
új ügyvezetője

2023.02.20. – A Hősök Tere Alapítvány kuratóriumának elnöke, Orosz Györgyi átadja a szervezet ügyvezetését Misinszki Adriennek.

A korábbi ügyvezető javaslatára a Hősök Tere Alapítvány kuratóriuma 2023. február 15-től új ügyvezető igazgatót nevezett ki a szervezet élére. Az új első számú vezető, Misinszki Adrienn 2021. őszén csatlakozott az alapítványhoz operatív vezetőként. A közgazdász, marketing szakember, 3 gyermek édesanyja, korábban nemzetközi vállalatoknál szerzett tapasztalatot.  

A társadalmi közönnyel és az előítéletesség megtörésével foglalkozó szervezet célja ezzel a változással az, hogy az alapítvány képes legyen az eddigieknél még nagyobb hatást, társadalmi változást elérni az iskolákban és a szülők körében. “Megtiszteltetés, hogy ezentúl  ügyvezetőként folytathatom a munkát a Hősök Tere Alapítványnál. Nagyon inspiráló számomra a csapat, az ügy és a támogató környezet, amely körülveszi az alapítványt. Büszke vagyok az eddig elért eredményeinkre, ugyanakkor rengeteg  lehetőség van még a további  fejlődésre, ami nagyon motivál.” – mondta Misinszki Adrienn.

Orosz Györgyi társalapító, a kuratóriumi elnöke tudatosan készült erre a pillanatra. Először 2018-ban, majd 2020-ban kereste a megfelelő utódot. Vallja, hogy egy vezetőnek képessé kell tennie magát arra, hogy időben átadja a stafétát, ezzel szolgálva a szervezet céljainak megvalósítását.: “Örömmel, elégedetten adom át az ügyvezetést, és azt kívánom az utódomnak, hogy vigye tovább őt az az elszántsággal keveredett lelkesedés és pontos, határozott, profi cselekvés, ahogyan eddig is dolgozott – együtt azzal a kiváló csapattal, akik hatékonyan és elképesztő energiával tesznek azért, hogy mi mindannyian merjünk kiállni és tenni másokért.”
Orosz Györgyi ezzel együtt marad a Hősök Tere Company ügyvezetője, amely vállalatoknak nyújt szolgáltatásokat és segíti a szervezetek fejlődését, változások kezelését, ezzel továbbra is támogatva az Alapítvány működését. 

A Hősök Tere Alapítványról

A Hősök Tere Alapítvány missziója, hogy elérjék: társadalmi norma legyen az együttérzés, az összefogás és az, hogy az emberek merjenek  kiállni és tenni másokért. Szociálpszichológiai kutatásokon alapuló képzéseiken oktatásban dolgozó szakemberek, diákok és szülők számára nyújtanak sajátélményű, gyakorlati tudást. Munkájuk során több mint 50 000 diákot értek el eddig, több mint 2500 pedagógust képeztek az eddig megtartott  300 tréningük keretében.