fbpx

Vedd észre, hogy helyzet van!Állj meg! Gondolkodj kritikusan!

Fedezd fel, hogyan működik a gondolkodásod!

A Hősök Tere Kezdeményezésben a missziónk, hogy elérjük: társadalmi norma legyen az együttérzés és az, hogy kiállunk és teszünk másokért. Ehhez adjuk meg a kezdő lökést. Ehhez kínálunk gyakorlati tudást tréningjeinken, workshopjainkon, kampányainkban.

Holnap Hősei társasjáték

Bárkiből lehet hős. Sőt! Minden nap minden percében születnek hétköznapi hősök. Egyszerűen az tesz azzá, amikor megváltoztatod a véleményed önmagadról, hogy fejlődhess; amikor lehajolsz a szétgurult apróért a boltban, hogy visszaadhasd; amikor megvédesz valakit, akit akár szavakkal, akár tettlegesen bántanak. A Hősök Tere missziója, hogy az emberek merjenek kiállni magukért és másokért. Ehhez adjuk meg a kezdő lökést a Holnap Hősei társasjátékkal, melyen keresztül játékos és élvezetes formában tudatosítjuk és fordítjuk át azokat a rejtett mechanizmusokat, melyek bizonyos helyzetekben nem engednek aktívan cselekedni, segíteni másokon.

Játékunk a Bámészkodó hatás tréning modulunkra épül. Rövidebb és hosszabb verzióban is játszható 3-6 játékos számára, annak megfelelően, hogy a szórakozásé vagy épp a tanulásé, a rejtett mechanizmusok tudatosításáé a főszerep (ehhez egy kézikönyvet is készítettünk, mely a lap alján érhető el). Kitűnően használható diák/gyermek csoportok, családi-, vagy épp felnőtt társaságok körében. Elsősorban 10 éven felülieknek ajánljuk a társasjátékot.

Társasjátékunk jelenleg limitált számban érhető el, ezért minden érdeklődőt arra buzdítunk, hogy minél hamarabb jelezze “megrendelését” a lenti formban és véglegesítse azt az adomány átutalásával!

Hogy juthatsz hozzá?

Nagyon boldogok és hálásak vagyunk, hogy karácsony előtt az összes társasjátékunk gazdára talált! Reméljük ti is úgy szeretitek majd, amilyen szeretettel készítettük!

 

Ha lemaradtál volna, akkor se csüggedj! Jövőre újra fogjuk gyártani a játékot, hogy minél több családhoz, iskolához, fiatalhoz eljussunk és társadalmi norma legyen a hétköznapi hősiesség! Örömmel vesszük, ha már most jelzed nekünk igényedet az info@hosoktere.org címen és mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint lesz újra társasjáték!

Megrendelés

  *kötelező mezők

  Játékmester kézikönyv letöltése

  Pedagógusok, ifjúsági szakemberek vagy akár szülők számára összeállítottunk egy kézikönyvet, mely segíti a játék mélyebb feldolgozását, a hosszabb, érzékenyítő formában történő használatát. A kézikönyv az alábbi linken érhető el.

  Hamarosan

  Játékmester kézikönyv

  Pedagógusok, ifjúsági szakemberek vagy akár szülők számára összeállítottunk egy kézikönyvet, mely segíti a játék mélyebb feldolgozását, a hosszabb, érzékenyítő formában történő használatát. A kézikönyv az alábbi linken érhető el.

  Kézikönyv letöltése

  A játékszabály online is elérhető

  Játékszabály letöltése

  Támogatóink